Εκδρομές & Περιηγήσεις
στη Σέριφο

Εκδρομές στο νησί

 • Βόλτα στη Χώρα της Σερίφου
  Περίπατος στη Χώρα

  Ανακαλύψτε τη Χώρα, μία από τις πιο εντυπωσιακές των Κυκλάδων. Η βόλτα ξεκινάει από τους ανεμόμυλους και ανηφορίζει προς το Κάστρο περνώντας από τα καλερίμια με τα ασπρισμένα σπίτια και τα εκκλησάκια. Η Πάνω Πιάτσα είναι είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία με το Δημαρχείο και τη Μητρόπολη της Σερίφου.

  Στην Κάτω Χώρα η εκκλησία της Ευαγγελίστριας δίνει λίγο χρώμα στο τοπίο και συνδέεται με το κεντρικό πλακόστρωτο μονοπάτι που συνδέει τη Χώρα με το Λιβάδι.

 • Ιδιωτική περιήγηση στη Σέριφο
  Ιδιωτική περιήγηση στη Σέριφο
  Οποιαδήποτε ώρα και μέρα, κατόπιν συνεννόησης
 • Εκδρομή στη Σέριφο με λεωφορείο
  Περιήγηση στη Σέριφο με λεωφορείο

  Περιήγηση στο νησί με λεωφορείο και ξεναγό. Επίσκεψη στο Μοναστήρι των Ταξιαρχών, τους οικισμούς Καλλίτσος, Γαλανή, Παναγιά, Μέγα Λιβάδι και στα μεταλλεία της περιοχής και στις παραλίες Ψιλή Άμμος, Άι Γιάννης, Κουταλάς, Γάνεμα, Βαγιά.

Εκδρομές στη Σέριφο

Είτε έρχεστε για ημερήσια εκδρομή είτε για διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας στη Σέριφο, μια ξενάγηση σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Μπορείτε να συμμετέχετε είτε σε μία από τις οργανωμένες εκδρομές με λεωφορείο ή με τα πόδια είτε να μας ενημερώσετε για τα ενδιαφέροντά σας και να δημιουργήσουμε μία περιήγηση που να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Αίτημα ΚράτησηςΠαρακαλώ επιλέξτε (υποχρεωτικό):